SEO
SEO

Celovitost


Občutek celovitosti gotovo poznate. Mogoče ste ga začutili le nekajkrat, mogoče je z vami v vsem, kar počnete, morda ga slutite kot možnost, po kateri hrepenite. To je občutek živosti in prisotnosti, polnosti doživljanja. Spremlja ga intuitivno védenje, kako ravnati, ki se prosto preliva v delovanje. Je občutek globoke pravilnosti vsega, kar v danem trenutku počnete, vsega, kar v danem trenutku ste.


Prav gotovo poznate tudi občutek necelovitosti, verjetno ga vsaj v blagi obliki čutite pogosteje od celovitosti. Gre za občutek razpetosti in negotovosti, ki vam preprečuje ustrezno soočanje z življenjem. Vaša energija je zaustavljena, nobeno dejanje se vam ne zdi ustrezno oziroma se zanj ne čutite sposobni. Najraje bi bili nekje drugje ali nekdo drug.


Celovitost je usklajenost med različnimi vidiki vsega, kar smo. Ker se življenjska energija ne porablja v notranjih in zunanjih konfliktih, smo zdravi in ustvarjalni. Ker vemo, kaj hočemo, ustvarjamo odnose, ki nas dopolnjujejo in izpolnjujejo. Ker nismo obremenjeni s preteklostjo in prihodnostjo, smo spontano usmerjeni v polnost sedanjosti.

SEO
SEO
Če lahko berete tole, vaš brskalnik strani ne prikazuje pravilno. Namestite si novo različico Firefoxa, Google Chrome ali Opere.