SEO
SEO

Delavnice, tečaji in skupine


Meditacija preproste prisotnosti - delavnica

Delavnica je namenjena soočenju s paradoksom nedelovanja in vzniku uvida neizogibne prisotnosti v sedanjosti. Delavnica nudi tudi pregled pristopov k meditaciji ter opozarja na nekatere pasti (napačno razumljenega) življenja trenutka.


Meditacija preproste prisotnosti - skupina

Skupina za poglabljanje razumevanja preproste prisotnosti. Poteka redno, enkrat tedensko, samo za tiste, ki so se že udeležili delavnice MPP. Vstop je prost, potrebna pa je vsakokratna prijava.


Osnove veščine pogovarjanja - delavnica

Delavnica je namenjena seznanjenju z osnovnimi načeli pogovarjanja. Poteka v obliki štirinajstih pogovorov med udeleženci, pri čemer postopoma uvajamo smernice, ki nas vodijo od običajnejšega debatiranja k pogovarjanju.


Pogovarjanje v vsakdanjem življenju - skupina

Skupina za poglabljanje razumevanja načel pogovarjanja. Udeleženci skupaj z mentorjem razmišljajo o komunikacijskih situacijah iz njihovega vsakdanjega življenja in skušajo najti čimboljše rešitve zanje. Poteka v obliki polzaprte skupine (omejeno število članov, novi člani se lahko priključijo, če se sprosti mesto). Samo za tiste, ki so se že udeležili treninga veščine pogovarjanja ali tečaja raziskovalnega pogovarjanja.


Raziskovalno pogovarjanje - tečaj

Poglobljeno prakticiranje načel pogovarjanja v situacijah ena-na-ena z namenom raziskovanja doživljanja enega od partnerjev pogovora. Primerno za psihologe, psihoterapevte in sploh vse, ki delajo z ljudmi ter želijo čim prej vzpostaviti pristen, zaupljiv in raziskovalno naravnan odnos s svojimi klienti.

SEO
SEO
Če lahko berete tole, vaš brskalnik strani ne prikazuje pravilno. Namestite si novo različico Firefoxa, Google Chrome ali Opere.