SEO
SEO

Samospoznavanje


Poznavanje sebe je osnova celovitosti. Ne moremo biti celi, če ne zmoremo pogledati in sprejeti tistih delov sebe, ki nam niso všeč, se jih sramujemo ali nas preprosto bolijo. Samospoznavanje je v prvi vrsti namenjeno osvetljevanju tega senčnega področja naše duševnosti. Ko pa imamo dovolj dober stik s celoto lastnega doživljanja, postane ključnega pomena vprašanje, kaj je naš življenjski namen: kaj nas zares veseli in izpolnjuje? To je središče, okoli katerega se naše različne težnje lahko povežejo tako, da se medsebojno dopolnjujejo, namesto da bi si nasprotovale.


Ohranjanje raziskovalne naravnanosti v odnosu do sebe je sprva izjemno težko. Pogovor s kompetentnim raziskovalnim partnerjem, ki je pripravljen poslušati in nas je sposoben razumeti ter nam odpirati nove perspektive, je zato bistvenega pomena. Slišanost že sama po sebi deluje osvobajajoče in poživljajoče, ubesedovanje lastnih misli in čustev pa nam odpira pogled v področja sebe, ki se jih nismo zavedali. Dejstvo, da lahko o svojih odrinjenih vsebinah govorimo z živim človekom, namesto da jih tiščimo v sebi ali zapisujemo v dnevnik, pa blagodejno vpliva na njih sprejemanje.

Informacije:


cena: 40 €* na polno uro**

cena za študente: 25 €* na polno uro**

kraj izvajanja (v živo): Tržaška 2, Ljubljana

Uvodno srečanje je brezplačno.


* Načeloma nikogar, ki ima resen namen dela na sebi, ne zavrnem le zato, ker si srečanj ne more privoščiti. V primeru finančnih težav je možen popust.

** Za vse oblike in načine izvedbe, razen za dopisno samospoznavanje.


več informacij:
matej@biti.si ali 040 421 219

SEO
SEO
Če lahko berete tole, vaš brskalnik strani ne prikazuje pravilno. Namestite si novo različico Firefoxa, Google Chrome ali Opere.