SEO
SEO

Izvajanje samospoznavanja


Pogovor v živo

Samospoznavanje najpogosteje poteka kot pogovor v živo. Srečanja potekajo redno, običajno enkrat tedensko po eno uro, čeprav so možni tudi drugačni dogovori glede njihove pogostosti in trajanja. Ta način poteka samospoznavanja je vsekakor najbolj priporočljiv, saj vas pogovor v živo najbolj osebno angažira.


Pogovor na daljavo

V primeru da prihod na srečanja zaradi takega ali drugačnega razloga ni možen, lahko samospoznavanje izvajamo tudi preko telefona ali skypa. Določena prednost takega načina je večji občutek intime, saj ostanete doma, kjer se počutite najbolj varni.


Dopisno

Zanimiva možnost je dopisno samospoznavanje. Poteka tako, da napišete spis, v katerem opišete svoja doživljanja, razmišljanja in dileme, ter mi ga pošljete po elektronski pošti. Odgovorim vam v komentarjih ob tekstu - predvsem z vprašanji, pa tudi z opozarjanjem na možne povezave oziroma nekonsistentnosti v vaših opisih. Slabost takega načina samospoznavanja je, da poteka nekoliko bolj na razumski ravni in počasneje, prednost pa, da lahko temeljiteje razmislite o mojih komentarjih ter o tem, kaj povedati. Odgovorim najkasneje v treh delovnih dneh, praviloma že prej.


Cena za dopisno samospoznavanje: 0,005€ (0,5 centa) na znak (s presledki).

SEO
SEO
Če lahko berete tole, vaš brskalnik strani ne prikazuje pravilno. Namestite si novo različico Firefoxa, Google Chrome ali Opere.