SEO
SEO

O podjetju Biti - udejanjanje celovitosti


Poslanstvo podjetja Biti - udejanjanje celovitosti je pomoč posameznikom, parom in skupinam pri udejanjanju njihove celovitosti ter promocija celovitosti in zavestnosti kot družbenih vrednot. Ustanovljeno je bilo leta 2008 z imenom Samospoznavanje - prvoosebno psihološko raziskovanje, vendar je z leti dozorelo v širšo sliko udejanjanja celovitosti. Samospoznavanje kot originalen pristop fenomenološko utemeljenega psihološkega dela ostaja njegova osrednja dejavnost.

Podatki:

Biti - udejanjanje celovitosti
Matej Černigoj, s.p.
Tržaška 2, 1000 Ljubljana

Matična številka: 3345599
Davčna številka: 62572083
TRR: SI56 1010 0004 5195 011

O meni


Ko sem se nekoč resno vprašal, kaj v življenju hočem, me je odgovor presenetil. Ni mi povedal, kaj bi rad imel ali počel, ampak kakšen bi rad bil: cel. Začutil sem možnost globoke izpolnjenosti, iz katere je hkrati vse mogoče in nič potrebno ter zato le eno resnično. Videl sem tudi, da ta želja že ves čas usmerja moje življenje. Za karkoli drugega sem kdaj mislil, da je "zdaj pa res to", je bilo v ozadju vedno upanje, da me bo "to" - odnos, poklic, priznanje, uspeh, imetje, ali karkoli že se mi je v različnih obdobjih kazalo kot prizadevanja vredno - naredilo celega. Zapolnilo neko temeljno praznino in me odrešilo dvomov. Veliko razočaranj je bilo potrebnih, da sem zavestno stopil na pot udejanjanja celovitosti.


K vzniku tega spoznanja in nadaljnjemu poglabljanju razumevanja celovitosti je gotovo pripomogel študij psihologije in predvsem doktorat s področja socialne psihologije, seznanjanje s številnimi potmi duhovnega razvoja in različnimi oblikami psihoterapij. A doseženo razumevanje, iz katerega delujem, je vendarle povsem moje. Čeprav oblikovano s pomočjo študija literature in preizkušanja različnih praktičnih pristopov, pa formalnih in neformalnih učiteljev, vendarle povsem individualno povezano in dojeto. Ker drugačno tudi biti ne more. Čeprav nikakor ne dokončno, vendarle dovolj stabilno, da ga lahko ponudim drugim.


Kar dajem, je povsem moje, ker sem to preizkusil in razumem. Če boste od mene karkoli prejeli, bo povsem vaše, ker boste to preizkusili in razumeli.

Matej Černigoj

SEO
SEO
Če lahko berete tole, vaš brskalnik strani ne prikazuje pravilno. Namestite si novo različico Firefoxa, Google Chrome ali Opere.